نام فایل دانلودی: بررسی تاثیر حلال های مختلف بر استخراج تركيبات فنوليك از گياه زولنگ و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های حاصل….

بررسی تاثیر حلال های مختلف بر استخراج تركيبات فنوليك از گياه زولنگ و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های حاصل....

بررسی تاثیر حلال های مختلف بر استخراج تركيبات فنوليك از گياه زولنگ و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های حاصل….

فهرست
 عنوان صفحه
چکیده … ۱٫
فصل اول: مقدمه وکلیات
۱- مقدمه وکلیات.. ۳٫
۱-۱- اهمیت گیاهان دارویی.. ۳٫
۱-۲- گیاه شناسی زولنگ………………………. ۵٫
۱-۳- کاربرد گونه­های مختلف ارنجیوم……………. ۸٫
۱-۴- آنتی­اکسیدان­ها………………………… ۱۰٫
۱-۵- تقسیم­بندی کلی آنتی­اکسیدان­ها……………. ۱۳٫
۱-۶- آنتی­اکسیدان­های مورد استفاده در مواد غذایی.. ۱۳٫
۱-۶-۱- آنتی­اکسیدان­های سنتزی………………… ۱۳٫
۱-۶-۲- آنتی اکسیدان های طبیعی……………….. ۱۵٫
۱-۶-۲-۱- ترکیبات فنولی…

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *