نام فایل دانلودی: تحقیق در مورد فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی،UF اولترافیلتراسیون


۲۵ صفحه word |فونت tahoma سايز ۱۴| قابل اجرا در آفيس ۲۰۱۰ و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشی از تحقیق ويژگيهاي مورد لزوم غشاء : ساختمان غشاء : لايه فوقاني تا حد امكان نازك باشد كه باعث افزايش شدت جريان عبوري از آن مي شود. اندازه قطر منافذ و پراكنندگي آنها در سطح غشاء نيز يكسان و يكنواخت باشد. مقاومت در برابر فشار : غشاهاي فرا پالايش دار محدوده فشار ۵/۱ تا ۸ بار بكار برده مي شوند. پس بايد در مقابل شدن مكانيكي مقاوم باشند در غير اين صورت ساختمان آنها تغيير شكل يافته و عملكردشان تغيير مي يابد. مقاومت در برابر دما: درجه حرارت عامل تأثير گذار بر روي مواد سازنده غشاء است. فرا پالايش شير در دماي حدود c ‌50 انجام مي شود تا علاوه بر كنترل رشد باكتريها از افزايش ويسكوزيته شير تغليظ شده (در دماي پايين) جلوگيري شود، بنابراين غشاها بايستي در برابر حداكثر دماي كاربردي در طي فرآيند و عمليات شستشو مقاوم باشند. مقاومت در برابر تغييرات PH : خواص و تركيب شيميايي ماده فراينده شوينده اثر مهمي بر روي عمر غشاها دارد. غشاهاي استات سلولز در مقابل محلولهاي قليايي آسيب پذيرند. سازگاري شي …


دسته‌هادسته‌بندی نشده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *