نام فایل دانلودی: تحقیق در مورد فرایند تولید شیر پاستوریزه


۱۷ صفحه word |فونت tahoma سايز ۱۴| قابل اجرا در آفيس ۲۰۱۰ و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشی از تحقیق –  مراحل توليد شير پاستوريزه : هنگام توليد شير پاستوريزه ، شير خام همزمان با پاستوريزه شدن ، هموژن و خامه گيري نيز مي شود . براي پاستوريزه كردن شير ، شير خام از تانك ذخيره وارد بالانس تانك Balance Tanke شده و با استفاده از پمپ به قسمت بازيافت Regeneration مي شود در اين قسمت با شير پاستوريزه در يك مبدل حرارتي در مجاورت هم قرار مي گيرند و دماي شير پاستوريزه به شير خام منتقل مي شود و دماي شير خام كمي افزايش مي يابد سپس شير خام پاستوريزاتور منتقل شده ، پاستوريزاتور ما داراي سه صفحه و چهار زمانه مي باشد كه شير در صفحه اول تا ۰ c45 گرم مي شود سپس وارد سپراتور يا خامه گير مي شود و چربي آن تا ميزان ۵/۲گرفته مي شود سپس وارد صفحه دوم پاستوريزاتور شده و دماي آن به ۰ c65-60 مي رسد و آنگاه وارد دستگاه هموژن مي شود وبعد از هموژنيزه شدن به صفحه سوم پاستوريزاتور منتقل وبه دماي ۰ c72 مي رسد سپس وارد لوله هاي نگهداري يا  Holding Tiupe مي شود و زمان لازم برا …


دسته‌هادسته‌بندی نشده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *